Linda Vabø går inn i en den nyopprettede rollen som direktør partnerskap i Discovery Networks Norge. Hun kommer fra jobben som daglig leder i Animando, selskapet som forvalter alle rettighetene til den populære animerte redningsskøyta Elias, og har tidligere jobbet for CreaCon Entertainment, RiksTV, NRK, Canal Digital og Schibsted-eide Aspiro TV. Det skriver Discovery Networks Norge i en pressemelding i dag.

- Linda er en drømmesignering, vi er kjempeglade for å få henne om bord. Hun har en unik erfaring fra det å identifisere og bygge partnerskap på tvers av ulike deler av mediebransjen, inkludert det digitale. Dette er noe som blir viktigere og viktigere for å henge med i bransjen vår. Med ansettelsen av Linda ruster vi oss for framtiden, sier Tine Austvoll Jensen, administrerende direktør i Discovery Networks Norge.

Som direktør partnerskap får Linda Vabø ansvar for å ta vare på og effektivisere Discoverys allerede eksisterende partnerskap, i tillegg til å identifisere og utvikle nye.

- Discovery skaper ekstremt mye godt innhold og mange av mine personlige tv-favoritter kommer nettopp herfra. Min jobb blir å se hvordan vi kan få innholdet enda bredere ut. Gjerne på måter som ikke har blitt forsøkt før. De norske tv-gruppene konkurrerer ikke lenger bare med hverandre i norsk Eliteserie, de kjemper nå i Champions League, mot enorme størrelser som Facebook, Netflix, Google og YouTube. Nøkkelen til å lykkes ligger i å jobbe sammen med andre sterke partnere og å gjøre hverandre gode. Her ligger det veldig mange spennende muligheter for Discovery, og jeg gleder meg skikkelig til å komme i gang med jobben i januar, sier Vabø.

Vabø går inn i Discoverys ledergruppe, og vil rapportere til administrerende direktør Tine Austvoll Jensen. Hun tiltrer med umiddelbar virkning.