Gambit styrker satsingen på selskapskommunikasjon ved å ansette det PR-byrået kaller «to av Norges mest erfarne kommunikasjonsrådgivere innenfor virksomhets- og finansiell kommunikasjon». De to er Karen Romer og Tor Arne Olsen.

- Vi er veldig glade for å få både Karen Romer og Tor Arne Olsen med på laget og løfte miljøet vårt for virksomhetskommunikasjon videre. Vi jobber allerede for noen av Norges største selskaper på dette feltet, men ser fram til at de to skal være med og ta satsingen vår videre. Alt tyder på at 2018 blir et veldig spennende år, sier Henrik Halvorsen, administrerende direktør i Gambit H+K i en melding.

Karen Romer var sist merkevare- og kommunikasjonsdirektør i Lindorff fram til selskapet fusjonerte med Intrum Justitia i juni.

- For meg har bare ett byrå vært aktuelt, og det var Gambit. Det handler både om teamet her som jeg kjenner godt fra tidligere, den sterke kundeporteføljen og ikke minst den internasjonale dimensjonen som Gambit har gjennom å være en så sentral del av Hill+Knowlton-systemet, sier Romer.

Romer begynte tidligere i desember, og vil ha et overordnet ansvar for virksomhetsteamet i Gambit og har tidligere vært sentral i Circle K, Aker Solutions, Trolltech og Geelmuyden.Kiese.

Tor Arne Olsen kommer fra konkurrenten Zynk og vil begynne i Gambit tidlig neste år. Han vil blant annet ta over ansvaret for tjenesteområdet finansiell kommunikasjon. Olsen har tidligere kommunikasjonsdirektør i First Securities og Swedbank og var også informasjonsdirektør og pressetalsmann ved Oslo Børs.

- Jeg ser fram til å bruke erfaringen min både fra IR-arbeid og krisehåndtering, issues management og bredere selskapskommunikasjon sammen med resten av teamet i Gambit, sier Tor Arne Olsen.