Nils Petter Nordskar er en erfaren tekstforfatter, journalist og rådgiver, med styreerfaring fra ulike typer startups- og kommunikasjonsselskaper både i Norge og i utlandet.

- Jeg har lagt merke til Increo over lang tid, og vet at de kan levere digitale løsninger fullt på høyde med de enda mer kjente selskapene i både Oslo og Trondheim. Det er en stund siden jeg sist satt i et styre for et teknologimiljø som dette, og det gleder meg at de nå satser enda sterkere på kombinasjonen av teknologi, digital markedsføring og historiefortelling, sier Nordskar.

Også daglig leder av Increo, Morten Wikstrøm, gleder seg over å ha fått Nordskar med på laget.

- Nils Petter er helt klart et positivt tilskudd for Increo. Få, om ingen, har jobbet så lenge som ham i denne bransjen, og han vil uten tvil tilføre selskapet erfaring og kompetanse som vil komme både oss og kundene våre til gode, sier Wikstrøm.

Increo har 24 ansatte og leverer tjenester innen web, design, apps, netthandel og digital markedsføring. Selskapet ble etablert i 1997 og fusjonerte tidligere i år med Klapp Media AS. I mai ble Increo Performance AS etablert (heleid datterselskap), med ansatte fra DigitasLBi.