Helene Friis slutter som markedssjef i Telenor Mobil etter å ha jobbet i Telenors hovedkvarter på Fornebu utenfor Oslo i åtte år.

- Det er korrekt at jeg slutter, bekrefter Friis overfor Kampanje.

- Gjennomfører organisasjonsendringer
Telenor-ledelsen kommenterer hennes avgang slik:

- Helene har dessverre valgt å forlate oss som leder for Digital & Direct Marketing, forteller Ric Brown, markedsdirektør for Telenor-brandet i Telenor Norge, til Kampanje.

Ingen vil etterfølge Friis i stillingen, kan Brown fortelle i ettermiddag.

- Vi gjennomfører nå organisasjonsendringer, og rollen Helene har hatt eksisterer ikke lenger i samme form, så det blir ingen direkte erstatning. Hennes ansvar vil bli organisert i to avdelinger, som ledes av henholdsvis Thomas Barre og Karianne Salicath, sier han.

- En inspirerende leder
Han gir henne følgende attest:

- Helene er en inspirerende leder som har vært drivkraft for å utvikle Telenor til å være helt i front innen sosiale medier og digital dialogmarkedsføring. Hun har gjort en flott innsats for Telenor, og vi ønsker henne lykke til videre.

Hun har siden 1997 jobbet med digital markedsføring, blant som markedssjef i Norges første nettvaremagasin (OLC), deretter ti  år som digitalrådgiver i Mediacom og gründer og partner i byrået Confetti.

Les også: Telenor skal vinne ungdommen - dropper tv-reklame og bannere på nett (Abonnement)