VG har ansatt Julie Easter Christensen og Tonje Oliversen. De skal jobbe som sosiale medier-produsenter i avdelingen Leserutviklings nye sosiale medier-gruppe. Begge kommer fra NRK, hvor de har jobbet med sosiale medier i NRK Super, NRK Sport og NRK Livsstil.

- Begge har erfaring og kunnskap som VG trenger for å bli enda mer synlige i sosiale medier og andre tredjepartsflater, sier Erlend Fernandez, leder for leserutvikling i VG, til Kampanje.

Det var 112 søkere på stillingen som ble utlyst i sommer, en hodejakt som altså endte med at Julie Easter Christensen og Tonje Oliversen ble ansatt.

- Jeg er veldig stolt over å få lov til å jobbe sammen med de beste på dette feltet. Jeg gleder meg til å bidra til å øke kvaliteten på VGs innhold i sosiale medier, sier Julie Easter Christensen til Kampanje.

- Jeg har jobbet med sosiale medier for NRK Marked og utviklet og produsert sosiale medier- og nettkampanjer for BlimE i NRK Super. Etter to fine år i NRK, er jeg nå klar for nye utfordringer i VG. Her skal jeg blant annet jobbe med å lage strategi for Snapchat-stories og produsere sosiale medier-innhold som engasjerer. Jeg gleder meg! sier Tonje Oliversen til Kampanje.