Tre år etter Carat startet opp i Bergen, opprettes det kontor i Media City Bergen, Nordens største medie- og innovasjonssatsing. 

Alexander Solberg er ansatt som ny leder av Carat sin satsing på Vestlandet. Solberg har ti års erfaring som merkevaresjef i Chess og har tidligere erfaring fra reklamebransjen.

- Det er ikke hver dag Norges største mediebyrå ringer deg og sier at de vil at du skal bygge opp et nytt kontor i Bergen. Det kryr av dyktige miljøer her og som bergenser blir man jo ekstra glad for at selveste Carat og Dentsu ser verdien i å satse på Vestlandet, sier Solberg.

Påtroppende daglig leder i Carat Norge, Stian Jansen er begeistret over satsningen i Bergen.

- Carat hører naturligvis hjemme i Media City Bergen. Det er den mest spennende satsingen innen medier, teknologi og innovasjon i Norden, og er helt i tråd med vår vekstambisjon og vår visjon om å hjelpe våre kunder med å lykkes ved hjelp av innsikt, strategi og innovasjon. Det finnes mange fremgangsrike og spennende merkevarer her som vi ønsker å samarbeide tett med fremover, sier Jansen

Han sier videre at man må «både tro på Vestlandet og bo på Vestlandet for å lykkes der».

- Derfor er ansettelsen av Alexander Solberg et riktig første steg i en prosess der vi vil bygge opp et fullverdig team her på kontoret i Bergen. Vi kjenner Alexander godt fra tidligere, og han er den aller beste kandidaten til å lykkes med å oppnå våre ambisjoner, sier Jansen