Teknologi- og produktdirektør Rian Liebenberg i Schibsted går over i en ny stilling i mediekonsernet. Han blir Schibsteds plattform-direktør, med ansvar for de tre plattformene markedsplasser, publisering og reklame.

Rian Liebenberg ble ansatt som teknologidirektør i Schibsted i 2014 og har jobbet med å bygge Schibsteds globale produkter og plattformer.

- Rian er en ekte, visjonær teknolog som har bidratt med enorm energi til å transformere Schibsted til å bli et brukerfokusert, produkt- og teknologidrevet selskap, sier konsernsjef Rolv Erik Ryssdal.

- Jeg er glad for å få denne stillingen. Plattformene er vår grunnpilar for ytterligere suksess i Schibsted, sier Liebenberg.

Han blir rådgiver for Schibsteds styre, konsernledelse og divisjonsledere i forhold som angår mediekonsernets teknologiske plattformer.

Liebenberg har bakgrunn som teknologidirektør i Google, og har også vært administrerende direktør i Recce. I løpet av sin tid i Google ledet Liebenberg arbeidet med å bygge opp mange av Googles kjerneprodukter, inkludert Chromes, Hangout, GTalk og Adsense

Les også: Slik blir den nye Schibsted-ledelsen

Les også: Tidligere Google-topp til Schibsted