Mussa Dagnew har begynt som Performance Marketing Manager i VGs markedsavdeling. Han kommer sist fra stillingen som Head Of Programmatic i PHD, som han kun har hatt siden april i år. Dagnew har vært i PHD siden 2015.

- Jeg er meget glad for at for å få Mussa til VG. Mussa er dyktig, har en solid bakgrunn; teknisk og analytisk og brenner for faget. Jeg er trygg på at han kommer til å ta brukerbetaling i VG til nye høyder, sier markedsdirektør i VG, Hanan Jahr.

I VG skal Dagnew jobbe med å løfte mediehusets digitale abonnementstall ytterligere.

- Dette er en ekstremt spennende stilling som jeg ikke kunne takke nei til. Jeg har hatt en enormt lærerik tid i PHD og Omnicom, men når denne muligheten åpnet seg var det kun et åpenbart valg. VGs satsning på abonnementstjenester er noe jeg har sterk tro på, og jeg ser fram til å være med på den reisen vi har foran oss, sier han.

Mussa Dagnew var for øvrig en av deltakerne på Young Lions i Cannes i år, der han konkurrerte sammen med Christoffer Nergård fra PHD.

Les mer: - Gikk fra stjerne til «nobody» på fem sekunder