De tre Sku-vinnerne Siri Gedde-Dahl, Linn Kongsli Hillestad og Anders Fjellberg er ansatt i faste stillinger som henholdsvis leder for Dagbladets gravegruppe, redaksjonssjef helg og journalist i Magasinet.

- Vi er glade for å få disse tre på plass i nye stillinger. Dagbladet er i god utvikling og vi satser derfor tungt fremover innen våre kjerneområder. Derfor lyser vi nå også ut flere faste jobber, sier ansvarlig redaktør John Arne Markussen i en pressemelding.

Siri Gedde-Dahl vant i 2005 Skup-prisen sammen med to kolleger i Aftenposten for avsløringene om «Vannverkssaken». Dette er også kåret til «tidenes Skup». Hun har i tillegg vunnet to Skup-diplomer. De siste årene har hun jobbet som journalist/reportasjeleder i Kapital. Hun har siden 2012 ledet Pressens offentlighetsutvalg, og er også medlem av Fagpressens jury. Hun har også vært styremedlem i Schibsted Norge og styremedlem i Skup.

- Vi er svært glade for å få Siri til Dagbladet. Med henne på laget får vi en leder med faglig tyngde, og som setter høye mål for seg og sine medarbeidere, sier Markussen, og legger til:

- Det har vel knapt noen gang vært et større behov for kritisk kvalitetsjournalistikk enn det er nå.

Linn Kongsli Hillestad er ansatt i den nyopprettede stillingen som redaksjonssjef helg. Hun får ansvaret for drift og produktutvikling av lørdagsutgaven av Dagbladet. I 2013 vant Linn Skup-prisen for den avslørende serien «Null CTRL» sammen med Espen Sandli og Ola Strømman. Hun har vært reportasjeleder for Dagbladet Pluss en kort periode, og er nå en av programlederne i Dagbladets valgbod som sendes fra Eidsvoll plass utenfor Stortinget.

- Linn er publisistisk og representerer faglig bredde. Med sitt journalistiske overblikk har hun det som skal til for å redigere den viktige lørdagsavisa. Hun skal jobbe tett med alle avdelinger, ikke minst opp mot Dagbladet Pluss og Magasinet, sier John Arne Markussen.

Anders Fjellberg er ansatt i fast stilling i Magasinet. Han begynte i Dagbladet i 2012. Mens han fortsatt var sommervikar, begynte han å grave i saken rundt Odd Nerdrum – noe som resulterte i at han mottok Skup-diplom året etter.

De siste tre årene har han vært tilknyttet Magasinet. I 2016 vant han blant annet Skup, European Press Prize og Den store journalistprisen for Magasinet-artikkelen «Våtdraktmysteriet». Artikkelen, der Fjellberg og fotograf Tomm W. Christiansen ved hjelp av DNA løste mysteriet rundt to uidentifiserte lik og samtidig fortalte historien om flyktningeleiren «The Jungle» i Calais, er i dag den mest premierte enkeltartikkelen i norsk pressehistorie.

- Vi er veldig glade for at Anders nå er en fast del av det herlige Magasinet-laget. Anders har en kombinasjon av faglig tyngde, språklig kompetanse og evne til å tenke utenfor boksen som er uvanlig å finne, sier magasinredaktør Karine Østtveit.