Den kreative veksten i Geelmuyden Kiese (GK) fortsetter og siste skudd på stammen så langt er Ole Henrik Stubberud som kommer fra Kitchen.

Stubberud har vært ti år i Kitchen og jobbet som AD. Blant de siste jobbene han har vært med på, er Kitchens fosterhjemskampanje for Bufdir med filmen «Matboksen» som har fått over 270 millioner visninger på sosiale medier.

Les også: - En emosjonell bombe på ett minutt

Men nå sklir han videre i karrieren på bransjeglidningen.

- Jeg er utrolig takknemlig for de fantastiske årene i Kitchen og hva det har gitt meg. Det blir litt som å forlate familien. Men jeg er veldig glad for å lande i Geelmuyden Kiese som er godt rigget med tydelig satsning på kreativ kommunikasjon, sier Stubberud i en melding. 

Ifølge administrerende direktør Nina Riibe i GK er ansettelsen av Stubberud «nok en investering i satsningen på å løfte de konseptuelle leveransene».

- Vi rigger oss for enda flere større kunder som tradisjonelt har gått til reklamebyråene, sier hun.

Gründer Hans Geelmuyden understreker at ansettelsen er en bevisst satsing på kreativitet etter at PR-byrået har landet flere reklameoppdrag for blant annet Oslo Lufthavn og Matmerk. 

Les også: GK snapper reklameoppdrag

- Kreativitet er kommunikasjonens hjerte. Derfor har vi satset mye på dette området de siste årene, og veksten fortsetter. Våre oppdragsgivere gir oss stadig nye utfordringer på konseptuelle leveranser, store kampanjer og nye måter å nå ut med deres budskap. Nå har vi en veldig god balanse mellom analyse, strategi, kreativitet og produksjon. Og ikke minst: enn sunn blanding av erfarne og yngre krefter, sier han.

På de fire årene som har gått siden GK startet den kreative avdelingen, har antall ansatte vokst til 37 personer fordelt på sju kreative team, grafisk- og motion designere, community managere, in house video-produksjon, utviklere, rådgivere og egne prosjektledere på markedskommunikasjon.

Flere kreative har forlatt tradisjonelle byråer til fordel for reklamesatsingen til GK. 

Les også: Jørgen Gjærum til Geelmuyden Kiese

Les også: Slutter i MK - begynner i GK

Les også: Sannum til GK (krever innlogging)