Tor Arnø har mer enn 20 års erfaring fra PR, reklame og digitalbyråer, senest i Geelmuyden Kiese.

- Det har vært viktig for oss å få inn en seniorrådgiver med ståsted i PR, som kan jobbe strategisk med både betalte, egne og fortjente kanaler. Tor har en unik bakgrunn sånn sett og vil styrke vår profil som et tverrfaglig kommunikasjonsbyrå. Det er krevende å finne rådgivere med en slik bakgrunn, så dette er en viktig ansettelse for oss, sier Henning Brikt Andersen, fagansvarlig for PR i Dinamo.

- Dinamo har en tverrfaglig tilnærming til kommunikasjonsutfordringene som jeg synes er spennende. Det gir meg en unik mulighet til å jobbe helhetlig og utvikle prosjekter som skaper god effekt for kundene i alle kanaler. I tillegg kjenner jeg mange av mine nye kolleger fra før, som både dyktige og hyggelige, sier Tor Arnø.

Han får følge inn døra av Pernilla Forsman, som er ansatt som rådgiver i PR-avdelingen. Hun kommer rett fra Høgskolen i Volda hvor hun avsluttet med et praksisopphold i kommunikasjonsavdelingen til Kripos, som er kunde i Dinamo.

- Det var gjennom den prisbelønnede kampanjen «Din utvei», at jeg fikk øynene opp for Dinamo. Måten kampanjen kommuniserte på traff meg på en helt ny måte. At Dinamo er et tverrfaglig kommunikasjonshus med en bredde og styrke på flere områder, var også noe som appellerte. Det var derfor ikke noe tvil om at det var hit jeg ønsket meg, sier hun.