Discovery Networks samler de nordiske kreftene for oppkjøp av serier, filmer og andre programmer og etablerer  eget kontor i London. 

Direktøren for det hele blir Benedicte Steinsrud, som har jobbet i Discovery og SBS i ti år. Hun ble i 2013 programsjef for oppkjøp i Discovery i Norge. I fjor flyttet hun til den britiske hovedstaden og gikk inn i stillingen som Director, Business & Legal Affairs Nordics.

- Vi er alltid på utkikk etter måter å skape gode synergier på, som kan gjøre det enklere for våre nordiske virksomheter. Det er en fordel vi har som et internasjonalt og fremtidsrettet selskap. Jeg har hatt gleden av å jobbe tett med Benedicte i Norge, og jeg er sikker på at hun har erfaring og ferdigheter til å gjøre en god jobb som en nordisk direktør for oppkjøp, sier Eivind Landsverk, programdirektør for Discovery i Norden, i en pressemelding.

Steinsrud vil jobbe tett med de lokale programavdelingene i Sverige, Norge, Danmark og Finland i jakten på innhold.

Les også: «Hvite gutter» skal knekke digitalkoden for Discovery

Les også: Jon Almaas topper TVNorges humorhøst