Gørill Husby Moore går til byrået Rud Pedersen. Hun kommer fra Trigger der hun har ledet fagfeltet samfunnskommunikasjon. Moore er tidligere utenriksjournalist, akademiker og kommunikasjonssjef, og hun ledet #stoppbryllupet-kampanjen i 2014.

- For meg var det viktig å velge et byrå som levere bunnsolide jobber på vegne av kundene, uten å måtte rope høyt om det. Rud Pedersen er et byrå med en helt nødvendig kombinasjon av fart og substans. Videre har de sterk seniorkompetanse og dynamiske folk som er «på ballen». Byråets tydelig nisje innen strategi, samfunnskommunikasjon og politisk påvirkning passer meg perfekt. For meg er dette en drømmejobb, sier Gørill Husby Moore.

Hun går inn som Senior Consultant, og etter hvert også partner i Rud Pedersen, med oppstart 1. august.

- Gørill er en perfekt match for oss og vi gleder oss stort til å få henne som en del av teamet! Vi er avhengige av folk som brenner for politikk og kommunikasjon - og som forstår hvordan denne interessen og innsikten skaper verdi for kundene. Gørill har denne forståelsen og samtidig en fantastisk energi, sier byråleder Kristian Hvilen.