Tidligere i vår varslet det internasjonale Omnicon-byrået DDB at de slår ned veggene i Norden og fusjonerer de nordiske landene til Nord DDB. Nå ansettes Vetle Gjevestad Agledahl, og blir en del av de bortimot 100 utviklere, motion grafikere, formgivere og andre teknologer som Nord DDB nå har til disposisjon.

- Vetle har vært på vår radar lenge. Han har en rekke imponerende gull med seg, og er i tillegg en strålende person som passer perfekt inn i vårt miljø. Med Vetle på laget kommer vi til å heve kvaliteten på vårt digitale produkt, og han vil være en uvurderlig brikke i vår nye nordiske setup, sier byråleder Kristian Lyse.

Gjevestad Agledahl kommer fra reklamebyrået Saatchi & Saatchi, hvor han har fungert som digital produsent siden 2015. Han har blant annet jobbet med kunder som Orkla, Emirates, VG, Norsk Tipping og Toyota, og ledet prosjektet «Gå for meg» for Foreningen FRI og Pride som allerede har fått massiv oppmerksomhet i inn- og utland. Den har snart bikket 3 millioner visninger og til nå blitt omtalt i over 20 presseoppslag.

Se videoen her.

- DDB byr på store faglige muligheter. Det nye, nordiske byrået vil ta stor plass i bransjen i tiden som kommer, og jeg ser frem til å være med på utviklingen, sier Gjevestad Agledahl om den nye arbeidsplassen.

Byråleder Kristian Lyse legger til at både ferske og etablerte ansikter vil slutte seg til DDB-flokken i tiden som kommer:

- Som et steg i fornyelsesprosessen skynder vi oss sakte med å rekruttere. Det skal ansettes kreative, rådgivere, produsenter og designerer, og det er ingen tvil om at det vil bli en spennende høst hvor byrået vil styrkes ytterligere i alle fagavdelinger, avslutter Lyse.

Nord DDB er deleid av DDB Worldwide og av lokale ansatte, og har blant annet Dr. Oetker, McDonald’s, Telia og Unibet i kundeporteføljen.