Innholdsbyrået Plapre har fått ny sjef i Jørgen Sørlie, som er ansatt som ny daglig leder. Han kommer fra stillingen som seniorrådgiver i Aller-eide NVFT. Tidligere har han jobbet som kommersiell leder i DBTV og innholdsavdelingen til Dagbladet/ Aller, samt som salgs- og markedsdirektør i Clear Channel.

- Sørlie har en bred og meget relevant bakgrunn på tvers av mediekanaler, og vi er helt overbeviste om at han vil utvikle vårt innholdsprodukt videre i tråd med dette. Han er allerede aktiv på flere kunder og har bidratt til å løfte både innhold og løsninger for flere av dem, sier partner i Red Gruppen, Christian Espeseth – som også har vært konstituert daglig leder i Plapre i 2016.

Sørlie har allerede startet i den nye jobben.

- Etter flere år på mediesiden er det veldig gøy å være på plass i Red Gruppen og Plapre. Vi i Plapre skiller oss nok litt fra en del andre innholdsbyråer ved å mene at også reklame har en rolle i moderne kommunikasjon. Det er spennende tider for byråer som jobber med kommunikasjon, og jeg synes vi er godt posisjonert i dette, sier Sørlie.

Plapre ble startet i 2012, og i 2014 kjøpte Red Gruppen 51 prosent av aksjene i byrået.

Les også: Red kjøper Plapre