Nylig rykket Mussa opp som ansvarlig for programmatiske kjøp i PHD, etter å ha fungert som programmatic buyer siden 2015.

- Jeg gleder meg til å fortsette den fine jobben vi gjør PHD og å sørge for at vi fortsetter vår ambisjon om å ligge et hestehode foran resten av bransjen når det gjelder alt av digitale medier, sier Mussa Dagnew i en melding.

Dagnew er valgt ut til å være norsk representant i Young Lions Media under Cannes Lions i juni – sammen med kollega Christoffer Nergård.

Les også: Unge reklame-talenter skal kjempe i Cannes-konkurranse

- Han er en meget kompetent og godt likt kollega, samt en som tør å stille kritiske spørsmål og utfordre. Disse elementene i kombinasjon resulterte i blant annet sølv i INMA Performance Awards 2016. Vi er overbevist om at han vil videreutvikle og styrke PHD ytterligere innenfor den programmatiske sfæren, sier Thomas Johansen, digital direktør i PHD.