I NRK Buskerud er Chris Carlsen (40) ansatt som ny distriktsredaktør. De siste årene har han vært redaksjonsleder for NRK Dagsnytt og Alltid Nyheter i Nyhetsdivisjonen på Marienlyst. Før det var han redaksjonssjef for riksnyheter i NRK Trøndelag med ansvar for Her&Nå, P3Nyheter og Trafikkredaksjonen. Carlsen var også vaktsjef og programleder for Her&Nå. Chris Carlsen startet sin NRK-karriere i NRK Nordland hvor han jobbet som reporter og vaktsjef.

 - Jeg er så glad for at Chris takket ja til jobben som distriktsredaktør i Buskerud. Med hans kompetanse og kloke hode er jeg trygg på at de ansatte i Buskerud får en leder som vil både lede og jobbe med dem mot målet om å være i verdensklasse, sier regionredaktør Jannicke Engan.

Den nye distriktsredaktøren har målet klart;

- Vi skal fortelle de beste historiene fra Buskerud til folk i hele distriktet og hele landet, sier Carlsen.

Nå er kursen staket ut for å nå målet om å være viktige og relevante for publikum;

- Kontoret i Buskerud har som resten av distriktsdivisjonen et klart mål om å være viktige og relevante for publikum også i framtiden.  For å lykkes med det må vi tørre å ta noen valg, vi må utfordre oss selv og hverandre for å hele tiden bli litt bedre. Det er en krevende, men også en morsom tid vi er i, sier Engan i meldingen.