I august 2015 forlot Jørgen Thaule (51) jobben som direktør for kommunikasjon og samfunnsansvar i Telenor. Nå har han startet i nyopprettet jobb som leder for selskapskommunikasjon og samfunnsansvar i Infratek-konsernet.

- Vi ønsker å styrke vår synlighet i markedet og i befolkningen generelt. Både i Norge, Sverige og Finland. Og fokuset på samfunnsansvar og oppfyllelse av dette blir stadig viktigere. Jørgen har en solid faglig bakgrunn som passer oss veldig bra, sier konsernsjef Lars Bangen i Infratek.

Les også: Han blir PR-sjef i Telenor Broadcast

I sin nye jobb vil Thaule ha det overordnede ansvaret for ekstern og intern informasjon, utøvelse av samfunnsansvar, branding og omdømmeforvaltning.

- Siden jeg sluttet i Telenor har jeg drevet mitt eget selskap, og hatt flere oppdrag – det siste året 100 prosent for Infratek, der jeg nå altså er fast ansatt i nyopprettet stilling, sier han til Kampanje.

Thaule har også arbeidserfaring som informasjonsdirektør i Canal Digital, som informasjonssjef i Norges Televisjon, og fra VG der han har vært både nyhetssjef, reportasjeleder og reporter.

Infratek har 1400 ansatte fordelt på 40 avdelinger i Norden, og konsernet er eid Tritons Funds i London.