Det MTG-eide selskapet Splay har etablert seg i markedet for innholdsmarkedsføring og såkalt «influencer marketing» på Youtube.

Nå henter de Maren Aas Nakken som ny salgssjef i selskapet. Hun er tidligere markedssjef i matkasse-aktøren Godtlevert, og blir den tiende ansatte i Splay Norge.

- Som markedssjef så jeg viktigheten med å nå målgruppen med en troverdig og personlig formidling. Ved å ta i bruk den fantastiske relasjonen som influencere allerede har med målgruppen, og lage innhold som engasjerer på sosiale medier, treffer man målgruppen der de er, sier Aas Nakken.

I Splay skal hun jobbe med merkevarer som Disney, OneCall og Freia.

- I Splay får jeg muligheten til å være med å forme en del av bransjen som er i voldsom vekst. Ambisjonen er å pushe utviklingen for digitalt innhold, samtidig som vi skal skape fantastiske kommersielle muligheter for norske merkevarer, sier hun.

Splay er etablert i alle de nordiske landene og eies av mediekonsernet MTG. Deres norske kontor ble etablerte i 2015 av Country Manager Christina Parker, som sier hun er positiv til veksten i Norge.

- Vår visjon er å være den foretrukne samarbeidspartneren for alle merkevarer som ønsker å nå ut til den moderne målgruppen. Her har vi gjort et godt stykke arbeid allerede, men tiden var moden for å styrke teamet ytterligere. Med Maren på laget har vi funnet akkurat det vi har vært på jakt etter i en salgssjef og kommersielt ansvarlig; nemlig et ungt ledertalent, som forstår både influencerne og kundene, som har masse guts, ambisjon og ikke minst faglig kompetanse. Sammen skal vi ta Splay til neste nivå, sier Parker.

Les også: Svensk YouTube-aktør satser i Norge

Splay hadde en omsetning i 2015 på tre millioner kroner.