Mood har ansatt Espen Brustad Andreassen som ansvarlig for analyse og innsikt i byrået. Andreassen kommer fra tilsvarende stilling i Red Media Consulting, hvor han har vært siden 2011

- Vi er veldig glade for at Espen blir en del av Mood. Med hans brede erfaring innen innsikt og analyse får vi enda mer kompetanse på et område som er en helt sentral del av vår rådgivning. Espen får en viktig rolle i å utvikle dette videre i Mood, sier byråleder Nils Sejersted.

- Etter mer enn fem veldig fine og lærerike år i Red følte jeg at det var riktig å gjøre noe nytt. Mood er et svært spennende selskap med høye ambisjoner innen mitt fagfelt. Jeg er imponert over den faglige kompetansen i byrået og gleder meg til å jobbe sammen med et team av svært dyktige og erfarne rådgivere, sier Espen Brustad Andreassen.