Singh står bak reklamefilmer som «Miami» for Flax/Norsk Tipping, som var med i kampen om årets Gullfisken, og «Utdannelse» for Forsvaret, men har også regissert musikkvideoer som Karpe Diems «Lett å være rebell i kjellerleiligheten din».

Nå hentes han inn til Atlas, som har kontorer både i Oslo og Stockholm, og som i tillegg til Singh har regissørene Henrik Rostrup, Per-Hampus Stålhandske og Niels Windfeldt, samt produsentene Mats Olofsson og Kristian Kjelman i stallen.

- Muligheten til å være med og bygge videre på noe nytt og spennende, sammen med en solid og ny generasjon skandinaviske filmskapere gjør at jeg er sikker på at Atlas er det rette stedet å utvikle meg videre, sier Kavar Singh.

Atlas kom inn på det skandinaviske markedet i 2015, og har som mål å lage filmer met  lager filmer med «et nytt uttrykk basert på solid historiefortelling og kvalitet».

- Vi har hatt en fantastisk start og bevist at vi lager kvalitetsfilm i internasjonal klasse. Derfor er det ekstra gøy når en så talentfull og hardtarbeidende regissør vil være med på reisen vår. Kavar har vist evne til å fortelle fengslende historier med puls, empati og sterkt fokus på form og uttrykk. Dette er også grunnpilarene for Atlas' arbeider, sier Kristian Kjelman, produsent i Atlas.