I november skrev Kampanje at Kristin Grøntoft slutter som sosiale medier-sjef i Aftenposten. Hun var en av dem som tok sluttpakke i mediehuset i fjor høst. Nå er det klart at hun bytter bransje og går til forsikring. Grøntoft blir ansvarlig for sosiale medier starter i kommunikasjonsavdelingen i If som leder for sosiale medier.

Les også: Aftenpostens sosiale medier-sjef slutter

- Nå er jeg klar for å bruke erfaringen fra mediebransjen på nye områder. Dette blir jo noe helt annet for meg, men If har noen klare fellestrekk med Aftenposten, blant annet samfunnsansvaret og fokuset på kunden. Jeg opplever at folk her har felles mål og solid felles forståelse av hvor If står nå og hva som er retningen videre, sier Kristin Grøntoft.

- Dessuten synes jeg det er spennende å gå inn i en ny bransje som også opplever disrupsjon og voldsom endring på grunn av teknologiutviklingen. Finans- og forsikringsbransjen må være på tå hev for å utvikle seg videre, og det gir rom for ideer og nysgjerrighet. Jeg er blitt tatt veldig godt imot og er klar for å lære masse nytt om kommunikasjon. Det er ikke hver dag man bytter bransje, sier hun.

Kommunikasjonsdirektør Jon Berge i If sier seg godt fornøyd med rekrutteringen.

- Jeg er veldig glad for at Kristin har tatt denne utfordringen med å få If til å bli et enda mer profesjonelt selskap i sosiale medier. Med den digitalutviklingen vi nå ser, er profesjonaliseringen av sosiale medier viktigere enn noen gang. Kristin kommer til å være vår viktigste brikke i dette arbeidet.