Styret i Norske arkitekters (NAL) landsforbund har ansatt Kari Bucher som ny administrerende direktør. Det skriver NAL i en melding.

- Jeg er meget tilfreds med at Bucher blir administrerende direktør i NAL, sier Alexandria Algard, president i NAL.

- Bucher er en energirik, entusiastisk og engasjert leder, som har bred erfaring fra å lede store prosjekter. Hun har solid erfaring fra organisasjonslivet og med å utvikle gode team. Hun har erfaringen og egenskapene som trengs for å lede NAL i tiden som kommer, sier Algard.

- NAL er en solid og spennende organisasjon, og jeg er veldig glad for tilliten fra styret. Jeg gleder meg stort til å være en del av et sterkt fagmiljø, og skal gjøre mitt for å videreutvikle en så viktig organisasjon. Ikke minst skal det bli spennende å bli bedre kjent med alle ansatte, alle lokalforeninger over hele landet, og samarbeide med et faglig sterkt styre, sier Kari Bucher.

Kari Bucher kommer fra design- og kommunikasjonsbransjen, og sist fra stillingen som daglig leder i Grafill. Hun har tidligere jobbet i Anisdahl/Christensen og Christensen/Lund, og innehatt styreverv for Markedsføringsforeningen og Norges Markedsforbund. Hun har også vært leder for NRKs årlige TV-aksjon, hvor hun ledet prosjektene til de humanitære organisasjonene som har fått tildelt TV-aksjonen. I 2016 ble hun tildelt prisen «årets fundraiser» på Fundraisingsdagen 2015 i regi av Norges Innsamlingsråd.