T/A Opt henter Anders Nymoen Valseth fra Iprospect. Han går inn i stillingen som sjef for søkemotormarkedsføring i digitalbyrået, som ble startet av Try og Venture Factory for snart to år siden.

I sin nye lederrolle som sjef får Valseth oppgaven med å videreutvikle satsingen på søkemotormarkedsføring i T/A Opt. 

 - Jeg har hatt fine år i Iprospect og Carat og har lært mye både av fantastiske kolleger og kunder. Men da jeg fikk muligheten til å bli en del av T/A Opt, så kunne jeg ikke si nei, sier Nymoen Valseth i en pressemelding.

Valseth har jobbet med digital markedsføring siden 2008 og har de siste fem årene vært ansatt i Dentsu Aegis, lant annet som teamleder med faglig ansvar i Iprospect. De siste årene har han jobbet som performance-rådgiver i Carat.

- Helt siden oppstart har vi hatt et dyktig team på søkemotormarkedsføring, som er en av våre kjernekompetanser. Med stadig økende etterspørsel på dette området, er det fantastisk å kunne styrke leder-teamet med det vi mener er en av Norges aller beste på søk, sier daglig leder Gunnar Stensaker.