TV 2-reporter Ronnie Baraldsnes var blant 45 TV 2-ansatte som i januar fikk beskjed om at han var overtallig.

Nå jubler veteranen over at han får fortsette i TV 2.

«I dag fikk jeg beskjeden om at jeg fortsetter i TV 2 Nyhetene som fast ansatt, slik jeg har vært i 25 år. Jeg bobler av glede for at jeg kan fortsette å lage de historiene så mange av dere har sagt dere setter så stor pris på», skriver Baraldsnes på Facebook-siden til støttegruppen «Behold Ronnie i TV 2»

Gruppen ble opprettet i januar etter at TV 2-veteranen fikk beskjed om at var på listen over de overtallige i TV 2. Baraldnes takker nå for all hjelp og støtte.

- Hevet knyttneve fra dere har vært viktigst
«Støtten fra dere på denne underlige reisen har vært uvurderlig. Jo visst har jeg hatt verdifull støtte fra kolleger i TV 2-huset og i andre mediehus, men en hevet knyttneve fra dere kan ha vært aller viktigst, dere som er våre seere som vi lever av og leverer til, det gjør mest inntrykk av alt, også på ledelsen i TV 2», skriver han på Facebook-siden.

Les også: «Sinne, sjokk og tårer» - flere vil saksøke TV 2

Tv-konsernet skal kutte 350 millioner kroner og 177 årsverk som følge av innsparings- og strategiplanen «TV 2 i 2020». Etter en omfattende kompetansekartlegging, var 330 ansatte i januar i samtaler med sine ledere. De 45 som fikk vite at de ikke er innplassert i TV 2s nye organisasjon, er overtallige og får tilbud om en sluttavtale.