Thea Emanuelsen og Aleksander Erichsen er ansatt som nytt team i Pol. De kommer fra Kitchen, men har i likhet med gründerne i Pol tidligere jobbet i Try.

- Vi kjenner de godt fra før, etter at vi har jobbet sammen med de i Try. Derfor vet vi hva vi får. Idesterke, kloke og ikke minst hyggelige folk. De har faktisk stått på ønskelisten vår siden vi startet byrået, og endelig var timingen riktig, sier Petter Bryde i Pol.

Han forteller at de allerede har startet å jobbe med flere av byråets største kunder.

- Vi var jo i Try den dagen det ble annonsert i lunsjen at det var en liten gjeng som skulle begynne for seg selv-ish. Helt siden den dagen har vi tenkt at Pol hadde vært et veldig kult sted å jobbe, så da ble vi naturlig nok veldig glade da de tok kontakt. Dette er litt som når en musiker endelig får oppleve å stå på samme scene som idolet sitt, sier Aleksander Erichsen.