Jørgen Gjærum har ti år bak seg i reklamebransjen. Han har tidligere jobbet som kreativ leder i McCann Oslo, og har fartstid fra byråer som Forsman & Bodenfors, DDB Oslo og AKQA i London.  Nå er han hentet inn som ny seniorrådgiver i Geelmuyden Kiese.

- Når muligheten til å jobbe i Geelmuyden Kiese dukket opp, var jeg ikke i tvil om at det var riktig for meg. Jeg har lenge hatt et ønske om å jobbe tettere på kundene som rådgiver, og det å kunne være et mellomledd mellom kunde og kreatør, som en som forstår den kreative prosessen og samtidig kundens behov, tror jeg er veldig positivt for alle parter, sier Gjærum.

Han tror han vil få god bruk for sin erfaring fra reklamebransjen i sin nye jobb.

- Som kreativ leder i McCann var min viktigste jobb å sørge for at kreatørene fikk stort nok rom til å utfolde seg og lage spennende og effektive løsninger for våre kunder. Jeg har fremdeles uendelig stor på kreativitet og gleder meg til å skape muligheter for interessante og verdifulle prosjekter.

Gjærum kommer til Geelmuyden Kiese etter å ha jobbet som freelance et par år for ulike reklame- og kommunikasjonsbyråer.

- Etter tiden i McCann har jeg tatt meg tid til å tenke over hva jeg vil videre i arbeidslivet. Etter gode innspill fra mange smarte folk ble rådgiverveien til slutt et enkelt valg, sier Gjærum.

Administrerende direktør Morten H. Jørstad i Geelmuyden Kiese er fornøyd med nyansettelsen.

- Geelmuyden Kiese har utviklet seg mye de siste årene, både i størrelse og antall leveranseområder. Våre kunder forventer integrerte leveranser. Jørgen har en spennende bakgrunn med én fot i det kreative og én fot i det strategiske. Derfor passer han veldig godt inn i GK og var fullt booket opp på våre større kunder fra første dag.