Tidligere denne måneden kunne Kampanje melde at tidligere FrP-statssekretær Pål Arne Davidsen var nyansatt hos kommunikasjonsbyrået Rud Pedersen.

Les også: Rud Pedersen henter fra Frp

Nå kan byrået melde om enda ansettelse av enda en tidligere statssekretær når Kjetil Skogrand starter i byrået. Han har vært statssekretær for Jonas Gahr Støre i Utenriksdepartementet, og flere andre lederstillinger innen forskning og offentlig forvaltning.

- Kundene etterspør seniorkompetanse som kan tenke langsiktig og samtidig er «på ballen» når det gjelder politikk, samfunnsforståelse og næringslivets behov,  sier daglig leder Kristian Hvilen i Rud Pedersen Norge

Totalt jobber det når 11 konsulenter i Rud Pedersen Norge, mens det totalt i det nordiske konsernet jobber over 100 konsulenter i Brussel, Stockholm, København, Oslo og Helsinki.