Marte Leirvåg begynner som kommunikasjonsrådgiver i Nor PR i Bergen fra 1. mars 2017.

- Jeg ser frem til å få arbeide med kunnskapsrike kollegaer i et nyskapende miljø, og gleder meg til å ta fatt på utfordrende problemstillinger, sier Leirvåg.

I Nor PR skal Leirvåg arbeide med digitale medieflater, mediehåndtering og strategi. I tillegg vil Leirvåg også arbeide tett med Nor PRs nylig etablerte Oslo-kontor.

Hun er tidligere gruppesekretær for bystyregruppen til Bergen Høyre, men forlater nå politikken.

- Jeg er takknemlig for tiden i Høyre, og setter pris på det partiet har gitt meg av erfaring, kunnskap og egenutvikling. Jeg har arbeidet med alt fra mediehåndtering til administrativt økonomiarbeid, og har særskilt bidratt til å utvikle lokallagets digitale medieflater. Jeg er stolt over det partiet har fått til i perioden, og ønsker organisasjonen lykke til fremover. Nå ser jeg frem til nye utfordringer hos Nor PR, og gleder meg til å begynne.

- Vi ser frem til å få Marte med oss på laget. Hun har en personlighet som passer godt til vårt miljø, og hun har erfaring som kundene våre vil ha nytte av, sier daglig leder i Nor PR, Fredrik Hannestad.