Camilla Lindemann (43) blir daglig leder i Nye og Kloke Hoder. Lindemann overtar etter Linda Refvik som skal vie mer av tiden sin til andre prosjekter i regi av bemannings- og konsulenthuset.

- Det er folk og forretninger jeg brenner for og som er det vi skal ivareta. Også er det viktig ikke å glemme helheten, sier den nye sjefen i Nye og Kloke Hoder, Camilla Lindemann til Kampanje.

Helt ny i selskapet er ikke Lindemann. Hun har jobbet i selskapet i fire år, hvorav de siste to årene deltid, og med Dubai som base. Nå tar den tidligere kommunikasjonssjefen i Ikea og PR-rådgiveren i Apeland, skrittet helt til topps.

- Nye og Kloke Hoder er en mindre virksomhet blant rekrutterings- og organisasjonsaktørene, men vi rekrutterer til en rekke virksomhetskritiske roller innen marked, kommunikasjon og kommersialitet. Stadig flere av disse rollene krever helt- eller delvis digitalt fokus, og utfordringen er at vi må tilbake til slutten av 1990-tallet for å oppleve tilsvarende knapphet om digitale ressurser, sier Camilla Lindemann, daglig leder i Nye og Kloke Hoder.

Nye og Kloke Hoder ble etablert i 1999 som et rekrutteringsselskap innen markedsføring og kommunikasjon, men oppdragene er i dag i krysningen mellom prosjektledelse, organisasjonsutvikling, rekruttering og kommunikasjon. Siden 2014 har Nye og Kloke Hoder blant annet driftet moteklyngen Norwegian Fashion Hub, en næringsklynge støttet av Innovasjon Norge, Forskningsrådet og Siva og den forrige sjefen Linda Refvik skal nå bruke mer av tiden sin på dette prosjektet.

Selskapet jobber også mye med organisasjonsutvikling.

- Som rådgivere som både jobber med å hente kompetanse, samt få folk til å jobbe bedre sammen, er vi opptatt av å lete frem nye og kreative løsninger for å dekke behovene som finnes akkurat nå. Vi tror at det må en rekke kreative samarbeid til, mellom aktører som leverer tjenester, myndigheter, utdanning og testvillige bedrifter, sier Lindemann.

Nye og Kloke Hoder har 7 medarbeidere og holder til på Fredensborg i Oslo.