Aller Media-eide Redink bygger opp en ny performance-avdeling. Avdelingen vil bli ledet av Cecilie Conradi-Guttulsrød. Hun kommer fra stillingen som sjef for søkeavdelingen i byrået Resolution.

- Performance er en nøkkeldisiplin innen innholdsmarkedsføring, og det er naturlig at vi bygger opp vår egen kompetanse på optimalisering og trafikkskapende aktiviteter. Det er slik vi sikrer best mulig avkastning på våre kunders investerte markedsføringskroner. Cecilie har bakgrunnen og attituden som gjør at vi med tyngde og troverdighet også kan håndtere de aller største performancekontoene i Norge, sier administrerende direktør Per Engh Halvorsen i Redink i en pressemelding.

- Det er en spennende retning Redink nå tar, der man forkorter veien fra produksjon til optimalisering. På denne måten kan vi enklere og raskere optimalisere for bedre resultater underveis for best mulige resultater. Kunnskap om søk og SEO og dessuten nødvendig for å skape engasjerende og målgruppetilpasset innhold, sier Cecilie Conradi-Guttulsrød.

Hun er utdannet fra Norges Markedshøyskole og NMH innen markedsføring og relasjonsledelse.

Cecilie Conradi-Guttulsrød har jobbet i spesialistbyrå siden 2007. Først i Outrider, som var spesialistbyrået til Group M, så videre i Resolution, som er spesialistbyrået til OMD og PHD.