Liv Lønnum går fra Storebrand til konsulentselskapet Hammer & Hanborg.

- Vi har gledet oss til å få Liv Lønnum på laget og markerer ansettelsen med at vi tar et aktivt grep for å utvikle vår konsulent- og rådgivningsvirksomhet i Norge. Lønnums ledererfaring med fokus på endringsledelse, utvikling og bevaring av dyktige medarbeidere, samt rekruttering, er viktige kunnskaper som våre kunder etterspør. Hun er en samfunnsengasjert relasjonsbygger og har et bredt nettverk fra tidligere arbeidsgivere og fra verv innen politikken, sier Trine Larsen som er managing partner i Hammer & Hanborg, i en pressemelding.

Lønnum kommer fra Storebrand, der har hun siden 2011 hatt flere forskjellige lederroller. Hun har også erfaring fra PR-bransjen. I over fire år var Lønnum prosjektleder hos Madland & Wara AS, hun har i tillegg erfaring fra Aftenposten.

- Arbeidserfaringen kombinert med min genuine interesse for utvikling av medarbeidere og endringsledelse gjorde at det ikke var vanskelig å takke ja når Hammer & Hanborg tok kontakt, sier Lønnum i meldingen.