Etter 17 år i Grid går Martin Nordseth til Eggs Design hvor han skal lede arbeidet med produkt- og tjenesteidentitet og visuell kommunikasjon.

- Etter mange år med tradisjonell design og konseptutvikling er det givende å jobbe i spennet mellom entreprenørskap, design og business. Eggs har en bredde i prosess-, teknologi- og forretningskompetanse som gjør potensialet for kunder ekstraordinært, sier Nordseth.

- Martin kan det å jobbe helhetlig med flere designdisipliner. Gjennom komplekse designprosjekter har han vist seg som en dyktig oversetter av research, brukerinnsikt og fakta til konkrete designmål og designgrep. Eggs har passert 70 medarbeidere og vokser både i Norge og internasjonalt. Med Martin ombord blir vi styrket i vår utvikling - han bringer kompetanse, personlighet og erfaring som vil komme våre kunder og oss som jobber her stor glede, uttaler Ulla Sommerfelt, administrerende direktør i Eggs.

Les også: - Forskjell på kreatør og innovatør

Eggs ble etablert som en fusjon mellom Kadabra produktdesign og Oslo D i 2012 og har kontorer i Curitiba, Brazil samt i Stavanger, Trondheim og Oslo,