Erik Sønstelie er ansatt som ny ansvarlig redaktør og daglig leder i Oppland Arbeiderblad. Han kommer fra stillingen som leder for journalistakademiet i Schibsted.

Han har ledererfaring fra VG, blant annet fra desken, Svenska Dagbladet, Nationen og Gudbrandsdølen Dagningen. Han har de siste årene ledet arbeidet med å heve kompetansen på digital journalistikk i Schibsted.

- Vi er svært fornøyd med at Sønstelie har sagt ja til å tre inn i rollen som leder for Oppland Arbeiderblad. Han er en medieleder med lang redaksjonell ledererfaring fra flere store mediehus og med høy digital kompetanse som gjør han godt rustet til å lede avisen inn i fremtiden, sier styreleder Ole-Jacob Mosvold. 

- Oppland Arbeiderblad er en spennende utfordring. Jeg ser frem til å ta fatt på oppgavene. OA har en veldig kompetent stab som jeg gleder meg til å jobbe sammen med. Målet er at vi forsterker rollen som det ledende digitale mediehuset i Vest-Oppland, sier Sønstelie.