Hos McCann på Aker Brygge var tekstforfatter Daniel Eraker utan team-makker, og klarte å overtale kompis og kreatør Christian Lindvik til å forlate SMFB for å fylle posisjonen. For Lindvik var også uten makker i SMFB.

Lindvik vant Gullkalven sammen med Westerdals-medstudent Thea Tovshus i 2014 og har også erfaring fra Anti.

- Å jobbe i McCann med Daniel føltes umiddelbart som en kjempestor mulighet, og da min tidligere makker i tillegg skulle tilbake på skolebenken, falt alle brikkene på plass. Vi er allerede kommet godt i gang, så jeg vet at dette blir bra, sier Lindvik.

Kreativ leder Stein Simonsen i McCann sier dette om det nye teamet:

- Christian har allerede rukket å begeistre oss med sitt finfine vesen og sine enda finfinere idéer. Ikke noe press altså, men vi forventer grensesprengende og internasjonalt prisvinnende kreativitet fra det nye teamet, sier Simonsen.