Berit Wattne Andsem er ansatt som kommersiell direktør i Cloud Media. Hun har de siste fire årene vært administrerende direktør i The Pure Water Company. Hun var salgsdirektør i Aller Media i over 10 år. Hun har også drevet eget firma innenfor strategi, salg, ledelse, kommunikasjon og mental trening. Hun har hatt flere styreposisjoner, blant annet i Bonner Media.

- Det som nå skjer i bransjen er utrolig spennende. Da jeg ble invitert til å gå aktivt inn å videreutvikle Cloud Media, var det en fristelse som jeg ikke kunne si nei til. Jeg er utrolig imponert over hvordan de fine folkene i Cloud Media har posisjonert seg i det nye digitale landskapet. Selv om virksomheten bare ender på ca 12 millioner kroner i omsetning i 2016, opplever vi at det er en fin plattform for sterk vekst i årene som kommer, sier hun i en pressemelding.