Håvard Myklebust slutter etter til sammen åtte år i TV 2. Han var redaksjonssjef for sporten i 2005 til 2010. Etter tre års pause kom han tilbake og fikk ansvaret for den teknologiske utviklingen i mediehuset, skriver Bergens Tidende.

Av hensyn til taushetsplikten kan han ikke si hva han skal gjøre nå, men sier at det av og til dukker opp «fantastiske muligheter som er vanskelige å slå fra seg».

- Det er det som har skjedd nå, sier han og legger til at dette ikke har noen sammenheng med nedskjæringene og omstillingen TV 2 er inne i.

- Det ingen dramatikk rundt dette i det hele tatt. Lederne mine og jeg er venner og vel forlikte. I tiden som kommer, skal jeg også jobbe med en del ting i TV 2, blant annet oppfølging av et stort prosjekt jeg har ledet.

Myklebust fortsetter som styreleder i medieklyngen NCE Media, som han har vært med på å bygge opp i Bergen