Dentsu Aegis-byrået Isobar har ansatt Lars Kristiansen som ny leder for den norske virksomheten til Isobar Nordic og vil være en del av Isobars nordiske lederteam. Isobar Nordic har 300 ansatte fordelt på fire markeder.

Kristiansen forlater dermed stillingen som digitalrådgiver i det konkurrende byrået Mediacom.

- Lars er en offensiv og rutinert byråmann som brenner for faget. Med sin sosiale og løsningsorienterte personlighet er han en god leder som evner å få folk med seg. Han er endringsvillig og bringer inn en solid faglig plattform fra tech-, medie- og reklamebyråer, samt CRM.  Slik vi ser det har han 100 prosent rett profil for å bruke det Isobar er gode på til å utvikle byrået videre. Vi gleder oss til å få ham med på laget, sier Paal Fure, konsernsjef for Dentsu Aegis Norge og Norden, i en pressemelding.

 Lars Kristiansen gleder seg til å starte i Isobar.

- Isobar har et fantastisk utgangspunkt for å lykkes og jeg takket selvfølgelig ja til jobben. Det sitter en veldig dedikert og dyktig gjeng i Isobar Norge, og jeg er imponert over hva de leverer. Den styrken vi har gjennom å være en del av Isobar Nordic, med et tungt tech-miljø og en unik evne til å levere effektive kommunikasjonsløsninger, gjør oss godt rigget for videre vekst, sier han.

Han overtar etter Nils Ola Bark, som tidligere i høst ble partner og markedsdirektør i IT-selskapet Atea.

Les mer: Isobar-sjefen får ny jobb i IT-selskap