Bente Klemetsdal, som har vært konstituert i stillingen som konserndirektør for salg og marked i Aller Media siden oktober, tiltrer nå stillingen på permanent basis. Hun kommer fra stillingen som Vice President i Ahead Group Norden og har også tidligere vært i konsernledelsen i Aller Media.

- Jeg er svært glad for at Bente takket ja til å fortsette i denne stillingen. Hun kjenner organisasjonen og de muligheter vi i Aller Media har og er godt i gang med sine nye oppgaver, sier Dag Sørsdahl, konsernsjef i Aller Media.

- Det er flott å igjen få jobbe med kundene våre sammen med alle de flinke medarbeidere i Aller Media. Kraften i Aller gir oss en helt unik posisjon som jeg ser fram til å utvikle ytterligere til det beste for våre annonsører og samarbeidspartnere, sier Bente Klemetsdal.

Tidligere salgsdirektør i Aller, Per Brikt Olsen, slutter i sin stilling og går over til stillingen som konserndirektør for forretningsutvikling knyttet til medievirksomheten.

Les mer: Slutter som salgsdirektør i Aller Media