Kreativ leder Christian Aune og tekstforfatter Erik G. Lysø har gått fra Isobar til JPC Ignite.

Aune har bakgrunn fra digitalbyråer i London, før han ble AD og kreativ leder i Mediafront. Lysø var først innom Dist, før han hentet erfaring fra Leo Burnett Bucuresti og Ogilvy i Frankfurt, og deretter kom tilbake til Både Og. Begge har vunnet priser i Norge og internasjonalt.

- JCP Ignite er et byrå som er i en spennende posisjon og har mye på gang om dagen. For oss var det viktig å komme til et miljø som har et bredt syn på problemløsning, høye ambisjoner og gjennomføringsevne. Det har denne gjengen, så vi gleder oss voldsomt til tiden fremover, sier Aune og Lysø i en pressemelding.

JCP Ignite teller 17 ansatte og har kunder som Volvo, DNB Eiendom, Vipps, Den Stolte Hane, TV2, Scandic Hotels, Røde Kors, Brystkreftforeningen og Pepsi Max. Byrået en del av kommunikasjonshuset JCP Nordic.

- Jeg er utrolig stolt over at akkurat disse har valgt JCP Ignite, og jeg gleder meg veldig til å få satt det nye teamet og ikke minst å se resultatene. Jeg er sikker på at 2017 kommer til å bli et veldig spennende år for oss, sier byråleder Camilla Watz Johannessen.