Joachim Skageng blir ny strategisk rådgiver i DDB Oslo. Han har erfaring fra OMD, Try/Apt, etableringen av digitalbyrået Unfold og sist som leder av Engage i Omnicom Media Group.

- Joachim har en perfekt bakgrunn for DDB Oslo. Han har sterk forståelse for det digitale medielandskapet vi beveger oss i og er en tydelig strateg. Han er godt i gang på flere kunder, og vi har allerede stor nytte av hans kompetanse og erfaring, sier nyansatt byråleder Kristian Lyse.

- DDB er inne i en veldig spennende fase, med ambisiøse kunder, nye forretningsområder og dyktige medarbeidere. Jeg ser virkelig frem til å være en del av den videre satsningen, uttaler Skageng.

Helle Jentsch hentes inn som ny juniorrådgiver fra stillingen som prosjektleder i Try. Hun er utdannet innen PR- og markedskommunikasjon med fordypning i strategisk merkevarebygging, og har tidligere vært ansvarlig for Gulltaggen i INMA.

- DDB har en faglig kompetanse og iver i alle ledd som inspirerer meg. Dette mener jeg er vesentlig i en bransje hvor man hele tiden får nye utfordringer og må tilpasse seg raskt, sier Jentsch.

- Jeg har hatt anledning til å jobbe med Helle i ulike roller i fire år, og er veldig takknemlig for at hun blir med på å styrke den digitale satsningen i DDB. Hun er allerede etablert som en del av kjerneteamet på en av våre viktigste kunder, Telia. Begge disse ansettelsene er viktige i vår nye rigg. Vi har allerede et sterkt lag, og dette handler om å tilby bredere kompetanse og riktige tjenester til vår kunder, avslutter Kristian Lyse.