Tina Berggård (28) begynner i Danske Bank i Norge, hvor hun tiltrer i den nyopprettede stillingen som presse- og innholdssjef  med ansvar for blant annet PR-arbeidet i banken.

- Vi er svært godt fornøyd med å ønske Tina Berggård velkommen til oss som Head of Press & Content. Hun har på kort tid markert seg i kommunikasjonsmiljøet i Norge som en talentfull og hardtarbeidende lagspiller, sier markeds- og kommunikasjonsdirektør, Stian Arnesen.

Tina Berggård er utdannet fra Handelshøyskolen BI og kommer fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver i DNB. Hun har tidligere jobbet som rådgiver i Gambit der hun i 2014 ble kåret til årets «PR-talent» under PR-bransjens årlige arrangement, Gullkorn.

Les også:  - Ikke noe mål å bli «superseñorita»

- Danske Bank er en utfordrer i markedet og er i sterk vekst. Vi spisser nå kommunikasjonsavdelingen på en rekke områder og har gledet oss til å offentliggjøre Tina Bergård som den første av flere ansettelser, sier Arnesen.

Berggård starter i stillingen 1.februar 2017 og sier hun har hatt «en fantastisk tid i DNB».

- Selv om jeg har hatt en fantastisk tid i DNB, var dette rett og slett en mulighet jeg ikke kunne si nei til. Nå gleder jeg meg til å bli en del av Danske Bank og å omfavne utfordrerposisjonen med hode og hjerte, sier Berggård.