Etter ti år i TV 2 gir programleder Cathrine Fossum seg. Det skriver tv2.no.

Fossum har i løpet av sin TV 2-karriere vært nyhetsanker, og programleder for programmer som «God sommer Norge» og «God morgen Norge».

Fossum skal begynne som kommunikasjonssjef for Rema 1000. 

- Det har ikke vært et enkelt valg å ta. TV 2 har vært mer enn en arbeidsplass for meg, det har vært en del av identiteten min. Jeg vil alltid ha en del av hjertet mitt i TV 2, sier hun til tv2.no.

- Vi gleder oss veldig til å få Cathrine med på laget i Rema 1000. Hun er en utrolig dyktig formidler, og har en lang og bred erfaring fra et av Norges største medier. Cathrine blir en stor bidragsyter når vi nå bygger videre på Rema 1000 sin kommunikasjonsplattform, sier Mette Fossum, direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Rema 1000 i en pressemelding.

- Etter ti utrolig fine år i TV 2, har jeg nå sagt opp min stilling som programleder i God morgen Norge. Jeg har takket ja til å bli ny kommunikasjonssjef i Rema 1000, og gleder meg veldig til nye oppgaver etter nyttår. Det er et privilegium å få jobbe med kommunikasjon i en av Norges største bedrifter. Det blir spennende å lære mer om Rema 1000, og bli kjent med nye, flinke folk, sier Fossum.

Cathrine Fossum erstatter Øyvind Arum, som går til stillingen som rådgiver for byrådsleder Raymond Johansen.