Seniorkreatøren Robert Radoli er nyansatt i byrået MK. Han kommer sist fra Isobar. Hos MK vil han jobbe i team med AD Øystein Vik, og vil være basert ved byråets Oslokontor. Radoli har tidligere jobbet i byråer som McCann, Naked London, Naked Oslo og Dinamo og har blant annet kunder som Statoil, Ringnes, Tine, Coca Cola og Norsk Tipping på merittlisten.

- Robert passer profilen vi ser etter helt perfekt. Han er en erfaren, dyktig kreatør som er ambisiøs kreativt samtidig som han har forretningsforståelse og evner å lese innsikt og strategi. Han var Øysteins førstevalg som makker, så vi er som sagt veldig glade for at Robert har valgt å starte hos oss og gleder oss til å se hva de to kan utrette som team, sier byråleder Einar Rustad Nilssen i en melding.

Radoli og Vik vil være hovedteam på Mitsubishi og Lerum, i tillegg til andre kunder.