Hanne Norstrøm-Ness hentes inn som markedsdirektør i SpareBank 1 Mobilbetaling, Mcash. Hun kommer fra stillingen som markedsdirektør i Finn.no.

- Markedet vårt er fortsatt i startgropa, og vi er i en utfordrerposisjon. Med vår norskutviklete teknologi tror vi egen innovasjon på alle områder er nøkkelen til å vinne brukernes tillit over tid. Jeg er derfor strålende fornøyd med å få Hanne Norstrøm-Ness som kollega igjen. Med Hanne på laget sikrer vi oss en av de mest erfarne og nyskapende markedsførerne av digitale tjenester i Norge. Hun tilfører oss trøkk og kreativitet som matcher vår teknologiske innovasjon, sier Elisabeth Haug, administrerende direktør i Mcash, i en pressemelding.

Hanne Norstrøm-Ness har tidligere jobbet i Opera Software og Schibsted Søk.

- Min verktøykasse er fra områder der teknologi bidrar til reell forenkling og problemløsning for folk flest. Mobilbetaling er det mest spennende området der jeg kan fortsette dette arbeidet. Jeg ser frem til å bli en del av Mcash-laget, og bidra til å bygge det som skal bli Norges viktigste digitale plattform, sier Hanne Norstrøm-Ness.