Karen Romer er ansatt som ny konserndirektør for kommunikasjon i inkassoselskapet Lindorff. Hun kommer sist fra stillingen som direktør for global kommunikasjon i kanadiske Couche-Tard, som blant annet eier Circle K.

- Jeg er veldig glad for at vi har fått med Karen Romer på laget. Hennes bakgrunn, kompetanse og arbeidskapasitet vil ytterligere styrke vår globale ledergruppe i en periode der vi tar grep for å løfte merkevaren og ytterligere ekspandere vår virksomhet ute i Europa, sier Klaus-Anders Nysteen, konsernsjef i Lindorff Group, i en pressemelding.

Romer var kommunikasjonsdirektør i Statoil Fuel & Retail i perioden 2009 frem til salget til Couche-Tard, og fortsatte også etter kjøpet frem til 2015 da hun fikk en global rolle i konsernet. Nå flytter hun tilbake til Norge.

- Jobben i Lindorff appellerer til meg blant annet fordi selskapet har en tydelig og viktig rolle i et moderne samfunn. Det å bidra til at regninger blir betalt og fordringer blir forsvarlig håndtert har alltid vært viktig i et forretningsmessig perspektiv og for den enkelte forbruker, sier Karen Romer.

Romer har også erfaring fra Aker Solutions, Trolltech og Geelmuyden.Kiese.