Ronny Eidahl forlater Schjærven og Re:Media for å være med på å bygge opp programmatic-satsingen til Eniro.  Eidahl har tidligere vært med på å bygge opp og utvikle det programmatiske tilbudet både i Re:Media og Schjærven. Nå vil han sitte på den andre siden av bordet som publisist.

- Etter nesten ti år på byråsiden gleder jeg meg til endelig å jobbe på andre siden av bordet, hos en publisher som jeg ser på som en av bransjens mest spennende. Jeg har jobbet med programmatic lenge og stiller meg bak spådommene om at det er dette som er fremtiden. Eniro er langt fremme på dette området og det er mye kompetanse på huset. Data er valuta og her er Eniro i en unik posisjon. Vi skal dyrke kombinasjonen tech og data, og vi legger lista høyt for å være best i klassen, sier Eidahl.

Eniro sitter på data først og fremst gjennom sine søketjenester som Gule Sider og Proff.  Teamet til Eniro vil bestå av fem performance og merkevaresjefer og en desk-ansvarlig. Robert Standahl leder programmatic-satsingen for Eniro i Norge.

- Vi er veldig glade og stolte over å ha fått Ronny på laget, og vi gleder oss stort til å videreutvikle Eniro Programmatic sammen med han, forteller Standahl.