På tampet av fjoråret hentet Dentsu Aegis-sjef Paal Fure inn markedssjef i VG, Camilla Grund, som ny administrerende direktør i mediebyrået Vizeum. Hun overtok jobben etter Sverre Vinje.

Nå har Grund satt sammen sin ledergruppe og det er klart at Hanne Thomassen blir kundedirektør i Vizeum. Hun kommer fra mediebyrået IUM, hvor hun har vært  kundedirektør. Hun får ansvaret for kundeteamene og den daglige driften i byrået.

- Jeg har jobbet her på huset tidligere, så dette er litt som å komme hjem, smiler Thomassen - Vizeum har en spennende posisjon, og består av dyktige og dedikerte mennesker. Dentsu Aegis har samlet et unikt marketing-miljø under ett tak, som det er givende å jobbe med. Selvfølgelig takket jeg ja til en slik mulighet, sier Thomassen i en pressemelding.

Thomas Barrie går inn i ledelsen som strategidirektør. Barrie kommer fra PR-byrået Trigger, hvor han var strategisk rådgiver. Tidligere har han jobbet med merkevarebygging for flere av de største merkenavnene til Tine og Orkla.

- Å bli del av en helt ny ledergruppe er i seg selv utrolig motiverende. Det viktigste for meg da jeg takket ja, var at Vizeum er et spennende byrå med solid forståelse av mulighetene som ligger i den digitale transformasjonen. Etter å ha vært på kundesiden i flere år og sist i kommunikasjonsbyrå, gleder jeg meg til å styrke mediebyråets rådgivning til kundene, sier Barrie. 

Vizeum-sjef Camilla Grund er fornøyd med rekrutteringen av de to nye lederne.

- To fantastiske mennesker som jeg gleder meg til å utvikle Vizeum videre sammen med. Hanne og Thomas er begge supersterke faglig, men for meg var det like viktig at jeg fikk med meg folk med visjoner og meninger om fremtiden. Jeg har funnet to mennesker som vil være med å skape - ikke bare drifte. Vi skal ha masse gøy sammen, sier hun.

Les mer: Grund går fra VG – blir ny Vizeum-leder