I en melding fra Rubicon heter det at Guro Elstad blir ny utviklingssjef for underholdning. Hun kommer sist fra Teddy TV, der hun har jobbet på prosjekter som «Kjære Mamma», «Fylla», «4-Stjernes Middag» og det nye prosjektet til Petter Nyquist, kjent som «Petter uteligger». Hun står også bak Endemol Shine formatsuksessen «Gøy på landet» som ble solgt til 35 land.

- Vi er veldig stolte og glade over å ha fått Guro med på Rubiconlaget og gleder oss til å se hva vi kan få til sammen. Guro har bøttevis av erfaring, er et sterkt og klokt innholdshode og ikke minst en hyggelig person, så dette blir bra, sier administrerende direktør i Rubicon, Pål Kruke Kristiansen

Elstad har vært hos Teddy TV siden 2013.

- Jeg har hatt det fantastisk i Teddy TV og kommer til å savne både gode kollegaer og det solide fagmiljøet der, men jeg synes samtidig det er kjempespennende å få denne muligheten i Rubicon og gleder meg skikkelig til å begynne. Noen av de flinkeste folka jeg kjenner i bransjen jobber der, og jeg er ikke i tvil om at det blir morsomt å ta fatt på nye oppgaver sammen med dem, sier Elstad.

Guro Elstad kommer til å sitte i programledelsen på Rubicon og starter i sin nye jobb i september.