Mood Communication og datterselskapet Nettrafikk har ansatt fem nye personer den siste tiden.  I Nettrafikk er Kaja Bayer ansatt som leder for betalt søk. Hun kommer fra Resolution Media. Hege Scavenius er ansatt som digital rådgiver og kommer fra PHD.  

Camilla Skaget Hansen er ansatt som rådgiver for sosiale medier og kommer fra OMG. Hans-Petter Blindheim er ansatt som senior SEO konsulent og kommer fra Idium. I Mood er Karianne Lundenes fra Mediacom ansatt som rådgiver.

- Vi har snakket med mange gode kandidater underveis og er veldig fornøyde med å få så faglig dyktige personer til oss. Alle har lang fartstid innen de ulike fagområdene og kan vise til gode resultater. Samtidig er det veldig hyggelig folk som passer godt inn hos oss, sier Slavisa Gacic, daglig leder i Nettrafikk, i en pressemelding.

Nils Sejersted sluttet som assisterende salgsdirektør i P4 sommeren 2015 og ble byråleder i Mood Communcation. Byrået ble startet i 2007 av Henning Sæter og Peter Von Hedenberg, som brøt ut fra OMD og startet opp eget selskap. Byrået omsatte for 328 millioner kroner og satt igjen med et resultat før skatt på 12,1 millioner kroner.

Les også: Tv-sjef slutter i Red - går til Mood